Azucena Vázquez Gutiérrez (coordinadora):

Em dedico a l’educació, havent cursat una Diplomatura en Educació Infantil, una Llicenciatura en Humanitats i un Màster en Educació i TIC. Malgrat que he impartit classes en diferents nivells (primària, secundària i formació d’adults), el sector predominant al qual m’he dedicat ha estat l’Educació Infantil.

Sóc membre fundadora de FEMTICC. Dones actives i TICC i de TransEducaMundi, una associació que es dedica a l’assessorament i el disseny tecnopedagògics. També col·laboro amb AulaMèdia, col·lectiu que, com els dos anteriors, forma part de La Xarxa d’Educació en Comunicació.

Si voleu saber una mica més de mi, podeu consultar el meu weblog, el meu currículum en línia, el meu entorn virtual d’aprenentatge col·laboratiu o la meva pàgina personal.

Patrícia Agüera Pàmies (secretària):

Nascuda a Barcelona i ex alumna del Liceu Francès, centre educatiu en el qual he exercit durant més d’una dècada com a docent d’Infantil, Primària i Secundària, vaig cursar estudis superiors de llengua, literatura i civilització hispànica, francesa i catalana a l’Estat francès durant cinc anys. En tornar a Barcelona, vaig dedicar-me a la traducció, la correcció editorial i la docència, i més tard vaig formar-me en diversos camps amb l’objectiu de professionalitzar-me i gaudir plenament de la meva responsabilitat educativa (Postgrau en Educació Plurilingüe, Màster d’Educació i TIC, etc.). Darrerament també m’he dedicat a la formació de professionals de l’educació en l’àmbit de les tecnologies de la informació, la comunicació i el coneixement.

Sóc cofundadora de FEMTICC. Dones actives i TICC, des del mes de setembre de 2006 coordino l’organització sense ànim de lucre TransEducaMundi. Assessorament i disseny tecnopedagògics i també col·laboro amb AulaMèdia. Aquestes entitats, entre d’altres, conformen La Xarxa d’Educació en Comunicació, plataforma cívica a la qual també estic vinculada, essent membre de la Comissió Gestora, la Comissió Permanent i la Comissió Web.

Si em voleu conèixer un xic millor, podeu veure el meu currículum en línia, llegir el meu weblog i consultar els meus articles i ponències.

Ana María Gutiérrez Silva (tresorera)

Vaig estudiar infermeria i l’any 1983 vaig començar a treballar en Centres de Planificació  Familiar de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Des de l’any 1991 formo part de la plantilla fixa del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat, un servei d’atenció específica a adolescents, de caràcter preventiu, que des d’una visió pluridisciplinar i d’atenció global pretén adaptar-se a les seves necessitats i inquietuds en relació amb la salut sexual i l’educació per a la prevenció.

Sóc docent del Màster en Infermeria de la Salut Pública i Comunitària, organitzat per la Universitat de Barcelona, i imparteixo classes de pregrau i postgrau a l’Escola Universitària d’Infermeria Vall d’Hebron.

També col·laboro en la formació del personal d’infermeria del Programa Salut i Escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s